Social Media

S-a aflat !”Anamaria Rosa NU A FOST fiica lui Aurelian Preda”! Cel mai mare secret din viața regretatului cântăreț, scos la iveală abia acum! DEZVĂLUIRI

Dezvăluiri uluitoare despre viața lui Aurelian Preda ies la iveală abia acum. Celebrul cântăreț nu a fost tatăl biologic al Anamariei Rosa ci omul care a crescut-o.
Dezvăluiri uluitoare despre viața lui Aurelian Preda ies la iveală abia acum. Celebrul cântăreț nu a fost tatăl biologic al Anamariei Rosa ci omul care a crescut-o.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul documentarului ”Testament. Aurelian Preda”, difuzat la Etno TV și a fost confirmată de toți cei ”implicați” în această poveste. Ica, nepoata lui Aurelian Preda a rămas însărcinată într-un moment în care era încă minoră. Interpretul ar fi fost cel care i-a făcut certificatul de naștere fetei, care a fost crescută împreună cu o prietenă apropiată din Italia, Mari. Aceasta a fost de acord să boteze micuța și să suporte cheltuielile legate de creșterea micuței. Anamaria a fost crescută în apartamentul ”italiencei” de către Aurelian Preda, iar Ica ar fi fost în permanență aproape de fiica ei naturală, fără să se știe neapărat că este mama ei.

Mari, prietena lui Aurelian Preda”M-a sunat și mi-a spus – am o problemă foarte urâtă”. I-am zis – „ce problemă”? Zice – ”Măi, nepoata mea a rămas gravidă”. El, în trecut, auzise că aveam dorința de a crește un copil. Eu deja botezasem alți copii, făcusem opere de caritate. ”Păi, nepoata mea este minoră”, avea 16 ani… A mers, a făcut certificatul și apoi eu… a doua zi am luat biletul și am venit în România. Am ajuns la spital cu tot ce este necesar, de la biberon la pampers și tot ce este pentru un copil, o brățară de aur, cercei și toate cele. Și am mers la spital, acolo…

Sunt niște momente emoționante pe care le port în inimă. Fetița, după ce am pregătit-o, am luat-o de degețel (…) apoi am luat-o în brațe și am dus-o în apartamentul meu. De atunci a rămas acolo, la mine, în casa mea. Și i-am spus: ”bine, o să te ajut să crești copilul acesta”. Dar, zic, are nevoie de mama ei!

În acel moment, Ica era disperată, nu înțeleg… Poate că îi era teamă… nu știu, nu vreau să intru în detalii. Și i-am spus – ”măi, Ica, te voi ajuta, merg în Italia, vin cu soțul și o botezăm”. La câteva săptămâni am venit, am botezat-o, i-am făcut un botez foarte frumos la Pitești și apoi am crescut-o… Îi trimiteam banii în fiecare lună, tot ce-i trebuia fetiței… Mama ei, Ica, a rămas întotdeauna lângă fetiță”.

Ioana Anton, realizator TV din Pitești”Anamaria Rosa s-a născut în 1999, dacă nu mă înșel. S-a mutat în centru, după ce și-a cumpărat apartamentul respectiv. La un moment dat, prin iulie sau august-septembrie, el a apărut cu un căruț, plimba un copil în căruț. Și-mi amintesc că avea un aparat de radio sub forma unei mingi. Și cânta tot timpul când trecea cu fata. (…) Toată lumea știe că el a iubit-o făarte mult pe Anamaria Rosa”.

”Anamaria a schimbat totul”

Ica, nepoata lui Aurelian Preda, mama biologică a Anamariei”Aveam 18 ani când s-a întâmplat să vină pe lume Anamaria. Anamaria, care a schimbat total viața lui Aurel, a schimbat viața mea, a fost îngerul pe care Dumnezeu l-a trimis pe pământ cu un rost, să-l ajute pe Aurel să meargă, să depășească momentele lui în viață, să aibă o icoană la care să se roage în afară de Dumnezeu, să aibă pentru ce lupta și cui să-i dăruiască iubirea”.

Părinele Efrem, prieten și confident al lui Aurelian Preda: ”E copilul pe care l-a crescut, l-a avut în brațe de mic”.Sursă: ”Testament. Aurelian Preda” / Etno TV


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.