Social Media

S-a aflat câștigătorul de la Ferma! A luat 50.000€ de la Pro TV după ce l-a învins în finală pe Cătălin Moroşanu

Veste bombă referitoare la  Ferma, producția cu care Pro TV a reușit să cucerească audiența în această primăvară. Emisiunea a trecut printr-un nou început, după cum îi spune și numele, pornind la drum cu 18 concurenți, dornici să lupte până la capăt pentru marele premiu, în valoare de 50.000 de euro. Filmările s-au încheiat deja și chiar dacă mai avem de așteptat până când postul din Pache Protopopescu va difuza marea finală, în media au început deja speculațiile cu privire la câștigătorul competiției.

Cine este marele câștigător de la Ferma. Un concurent surpriză a cucerit marele premiu

Cătălin Moroșanu este văzut de telespectatori drept principalul favorit pentru câștigarea competiției, însă un alt concurent, la care puțini s-ar fi așteptat, a reușit să plece acasă cu titlul de Fermierul anului și, implicit, cu marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

Potrivit unor surse din cadrul Pro TV, citate de Cancan.ro, câștigătorul ediției din 2019 a emisiunii Ferma ar fi nimeni altul decât Marius Crăciun. Poate părea surprinzător, ținând cont de faptul că Marius este unul dintre cei mai liniștiți și tăcuți concurenți din casă. Aceleași surse au devăluit că oponentul său în duelul din marea finală ar fi  chiar Cătălin Moroșanu.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.