Actualitate

S-a dus la spital și a primit un diagnostic crunt. După câteva luni, a murit la doar 20 de ani. Motivul pentru care nu a cerut ajutor i-a șocat pe apropiați

Caz sfâșietor în Motru. Un băiat de 20 de ani a murit pentru că nu a avut suficienți bani să urmeze un tratament costisitor.

Mădălin, care lucra în Timișoara, a fost diagnosticat cu leucemie. Băiatul a luptat în tăcere, fără să spună celor care îl cunoșteau drama prin care trecea, pentru că nu voia să-i plângă nimeni de milă din cauză că nu avea bani să se trateze, scrie gorj-domino.ro. Părinții săi erau divorțați, iar singurul căruia îi spusese era fratele său. Starea sa de sănătate s-a agravat rapid, iar medicii au anunțat că nu mai au ce să facă pentru el. A fost adus acasă, unde a murit.

Tânărul a fost condus duminică pe ultimul drum. Un drum al tăcerii și al durerii așa cum Mădălin și-a obișnuit apropiații.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.