miercuri 26 septembrie 2018 2:12 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / S-a dus să bage benzină, dar a auzit un sunet ciudat din pompă. S-a aplecat și s-a uitat, dar s-a îngrozit când a văzut ce era. Și-a dat cămașa jos și a început să tragă. Când au văzut angajații cu ce vine spre ei au fugit: ,,Ești nebun, cum să pui mâna pe așa ceva?!”
Adpres Market

S-a dus să bage benzină, dar a auzit un sunet ciudat din pompă. S-a aplecat și s-a uitat, dar s-a îngrozit când a văzut ce era. Și-a dat cămașa jos și a început să tragă. Când au văzut angajații cu ce vine spre ei au fugit: ,,Ești nebun, cum să pui mâna pe așa ceva?!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

A băga benzină este de obicei o sarcină puțin cam plictisitoare, dar măcar nu te aștepți să fii în pericol, cel mult poți pleca din benzinărie cu miros de benzină pe mâini.

Totuși, după ce am văzut acest clip voi avea mai multă grijă atunci când mă voi apropia de pompă. Totul s-a petrecut la o stație de benzină din Georgia, SUA. Un băiat de 17 ani era împreună cu tatăl său, erau pe care să bage benzină, când au avut parte de șocul vieții lor. În spatele mânerului pompei era un șarpe mare.

În jurul acestei probleme pe care nimeni nu o mai întâlnise, nici nu o credea posibilă, s-a strâns o mică mulțime de oameni, nimeni nu știa ce să facă, până când nu i-a venit o idee unui tânăr pe nume Brandon Radke. El a folosit o cămașă pentru a se proteja și a scos cu mâinile lui șarpele din pompă. Mulțimea a fost uimită de cât de liniștit a fost Brandon.

Sursa

Citeste si : Doi frați gemeni au cheltuit peste 20000 de dolari ca să arate ca Brad Pitt, iar acum nici prietenii nu îi recunosc! Cum arată după toate intervențiile:

Foarte multe persoane nu sunt mulțumite cu aspectul lor fizic, așa că recurg la tot felul de artificii pentru a arăta altfel. Iar în secolul în care orice pare posibil, doi frați gemeni au decis că trebuie să arate ca actorul Brad Pitt.

Fostul soț al Angelinei Jolie este un reper de frumusețe la Hollywood printre actori, iar multe femei suspină după el, mai ales că acum este singur și dornic să fie din nou într-o relație serioasă.

Este adorat atât de femei, cât și de bărbați, iar această celebritate i-a adus și fani mai mult sau mai puțini bizari.

Matt și Mike Schlepp din Arizona au decis că este momentul să facă o schimbare majoră și să își schimbe complet look-ul.

Așa că au cheltuit mai bine de 20000 de dolari pentru câteva intervenții estetice pentru ca arăta ca starul de la Hollywood. Din păcate, au trecut luni bune până când cei doi și-au revenit și au suportat dureri insuportabile, însă de dragul asemănării cu Brad Pitt, au îndurat totul.

Nu este pentru prima dată când oamenii încearcă să fie replici ale unor vedete. Am văzut deja că mulți încearcă să semene cu păpușile Barbie și Ken, însă cei dio frați sunt complet schimbați acum. Au folosit mai multe implanturi, și-au pus fațete de porțelan și după această tranziție neobițnuită, au primit și recunoaștere.

Chiar dacă au trecut prin chinuri greu de suportat, cei doi nu regretă nimic, deoarece acum aceste intervenții i-au ajutat să fie mult mai doriți de către fete.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com