miercuri 19 septembrie 2018 8:24 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / S-a întors de la serviciu și și-a găsit soțul în genunchi, lângă cadă. Atunci a înțeles totul și a început să plângă. Ce făcea bărbatul în baie
Adpres Market

S-a întors de la serviciu și și-a găsit soțul în genunchi, lângă cadă. Atunci a înțeles totul și a început să plângă. Ce făcea bărbatul în baie

AdpresFM - Radio Online Stations  

O poză care la prima vedere pare una banală și care prezintă un bărbat în genunchi, în baie, a devenit virală pe internet. Imaginea intitulată „Iubirea nu înseamnă flori și bomboane, ci să cureți cada atunci când eu nu pot” a fost postată de o femeie, pe Imgur, alături de un mesaj impresionant pentru soțul ei.

Bolnavă de endometrioză, o boală ginecologică ce provoacă dureri puternice, femeia s-a întors de la serviciu și l-a găsit pe bărbatul ei în genunchi, curățănd cada. Îi pregătea o baie relaxantă.

„Ieri noapte, m-am simțit foarte rău. Nu am putut să adorm până la 3 dimineața din cauza durerilor. Astăzi, soțul meu mi-a trimis un mesaj când eram la serviciu și m-a intrebat dacă vreau să-mi pregătească o baie relaxantă. Când m-am intors acasă, l-am găsit curățând cada”, spune femeia in mesajul care însoțește fotografia.

„Apoi a pregătit ceva de mâncare și am adormit amândoi uitându-ne la un serial. (…) Nu m-am simțit niciodată mai apreciată sau mai protejată. (…) Mulți sunt de părere că o căsnicie se termină atunci când se termină și romantismul. Eu zic că cel mai bun lucru din lume este să fii măritată cu cel mai bun prieten al tău”, a mai spus femeia.

Sursa

Citeste si : Tatăl lui murise, casa îi arsese, trăia pe străzi dar în fiecare zi își făcea temele pentru acasă în stradă, la lumina unei vitrine! Ce i s-a întâmplat într-o seară i-a schimbat viața pentru totdeauna:

Deși băiatul din imagine nu mai avea nimic și era obligat să trăiască pe stradă, el încă mergea la școală, temele și le făcea la lumina unei vitrine, în plină stradă, în condiții mizerabile, dar se pare că într-o bună zi răbdarea și voința lui de fier la o vârstă atât de mică, au dat roade.

Joyce Gilos Torrefranca, o studentă, se afla în orașul filipinez Mandaue, când, într-o seară, a văzut pe stradă un băiețel care își făcea temele pentru acasă la lumina vitrinei unui celebru magazin de fast-food. Băiatul stătea chiar pe asfalt, pe un taburet ținea caietul în care scria.

Tânăra, emoționată până la lacrimi de ceea ce vedea, l-a fotografiat pe acest băiat harnic și a pus toate pozele pe Facebook.

Imaginile au provocat un mare răsunet, sute de oameni au încercat să îl caute și să îl ajute. Numele băiețelului este Daniel Cabrera, avea pe atunci 9 ani, se pare că tatăl lui murise cu mulți ani în urmă, el locuia doar cu mama lui într-un chioșc pentru alimente fiindcă casa lor arsese. Cu toate astea, Daniel visează să devină un om de succes și vrea să meargă la școală pentru a învăța cum să își împlinească visul.

În cele din urmă autoritățile i-au oferit o bursă lunară, foarte mulți oameni i-au donat bani, donațiile au fost atât de mari încât mama lui a mai ajutat și alți câțiva copii din cartierele sărace.

Iată ce spune autoarea fotografiilor despre acest caz: ,,Niciodată nu m-aș fi gândit că o singură fotografie poate schimba radical viața unui om. Le mulțumesc tuturor, care nu au rămas nepăsători și au participat măcar prin răspândirea acestei informații. Datorită acestor evenimente, noi am reușit să-l ajutăm pe Daniel să-și îndeplinească visul. Sper că această istorie minunată nu se va sfârși aici și va continua să inspire oamenii spre fapte mărețe!”

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com