duminică 19 august 2018 1:39 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / S-a trezit într-o zi cu un plic foarte mare în cutia poștală. Nu era semnat. Când l-a deschis i s-au înmuiat picioarele, a făcut o poză și a anunțat pe toată lumea ce se întâmplase în urmă cu 5 ani. Uite de unde primise mulți bani
Adpres Market

S-a trezit într-o zi cu un plic foarte mare în cutia poștală. Nu era semnat. Când l-a deschis i s-au înmuiat picioarele, a făcut o poză și a anunțat pe toată lumea ce se întâmplase în urmă cu 5 ani. Uite de unde primise mulți bani

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

O femeie a fost lăsată fără cuvinte atunci când a găsit un plic plin de bani în cutia ei poștală, dar, din fericire, în același plic era și un bilet care explica totul.

Utilizatorul rețelei sociale Reddit, stehigs321, a decis să arate tuturor scrisoarea pe care a primit-o, împreună cu banii. Se pare că acest gest fusese făcut de către o persoană care îi furase portofelul în urmă cu doi ani, iar acum îi înapoia banii și își cerea iertare.

Conform scrisorii, pe atunci omul fura fiindcă era dependent de substanțe interzise… Iată ce i-a scris femeii:

,,Dragă (numele femeii nu a fost dat publicității),

În urmă cu 5 ani și jumătate ți-am făcut ceva oribil, ți-am furat din poșetă. Eram un dependent care avea nevoie de bani pentru a mai lua încă o doză. Nici măcar nu te cunoșteam, ți-am umblat în geantă și am luat portofelul chiar în timp ce o țineai tu în mână. Am luat banii și apoi am aruncat portofelul în coșul de gunoi al primului magazin.

Nu mult după aceea am aterizat într-o clinică și mi-am revenit, sunt treaz de 4 ani. Ți-am păstrat și cardul de credit, pe acesta l-am găsit recent împreună cu mai multe vechituri. Ți-am căutat numele și am aflat unde lucrezi. Așa că iată-mă.

Nu îmi pot imagina frustrarea și disperarea prin care te-am făcut să treci, ca să nu mai vorbesc de efortul de a merge să îți faci alte acte. Este de neiertat ce am făcut, dar aș vrea să îți dau o mică sumă de bani pentru tot chinul prin care ai trecut.

Eu nu voi mai face ce ți-am făcut ție niciodată, îmi voi continua viața ca un om cinstit.

Îmi doresc ca tu să ai parte doar de fericire, prosperitate și sănătate”.

Sursa: varusandel.ro

S-a trezit într-o zi cu un plic foarte mare în cutia poștală. Nu era semnat. Când l-a deschis i s-au înmuiat picioarele, a făcut o poză și a anunțat pe toată lumea ce se întâmplase în urmă cu 5 ani. Uite de unde primise mulți bani
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com