Social Media

S-au interzis vizitele in salonul lui Mihai Constantinescu. De ce s-a luat aceasta decizie

Starea de sanatate a cantaretului Mihai Constantinescu inca este precara, lumea asteptand ca acesta sa-si revina.

S-au interzis vizitele in salonul lui Mihai Constantinescu. Potrivit evz.ro, medicii ar fi interzis accesul tuturor persoanelor in salonul lui Mihai Constantinescu, insa nu se stie de ce s-a luat aceasta decizie.

In acest moment, medicii sunt rezervati cu privire la starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu, care se lupta in fiecare minut pentru a supravietui. De acum nici rudele nu mai au voie in salonul acestuia.
S-au interzis vizitele in salonul lui Mihai Constantinescu

Chiar si fosta sotie, Mihaela Constantinescu, a incercat sa-l viziteze in salon, insa i s-a interzis total: „Este conectat la aparate. Mihai reacţionează bine, sunt şi organisme care resping aparatele. Inclusiv medicii sunt într-un moment de aşteptare.

Eu nu am putut să îl văd, pentru că nu ni se dă voie. Miercuri, Simona a intrat zece secunde la el, pentru că se află într-o cameră sterilă” a spus Mihaela pentru click.ro.

Ce a declarat Simona Secrier

Simona Secrier a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca artistul este in continuare intubat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, fiind stabilizat, tensiunea si pulsul fiind stabile.

„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat, pentru MEDIAFAX sotia acestuia, Simona Secrier.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.