Descoperă Lampi indicatoare exit - Oferte Excepționale Te Așteaptă!

Lampi indicatoare exit – O Lume Plină de Reduceri și Oportunități!

Indicator optic si acustic utc fire & security kr24bIndicator optic si acustic utc fire & security kr24b
Detalii produs
Indicator optic si acustic utc fire & security kr24b

Indicatorul optic si acustic UTC Fire & Security KR24B este special proiectat ca fiind un semn de avertizare pentru zonele de stingere cu gaz. Acest indicator nu are text pe afisajul cu iluminare din spate, si textul necesar aplicarii poate fi adaugat ulterior. Unitati livrate cu un text in diferite limbi sunt de asemenea disponibile.
Indicator optic si acustic utc fire & security grp25-03Indicator optic si acustic utc fire & security grp25-03
Detalii produs
Indicator optic si acustic utc fire & security grp25-03

Indicator optic si acustic UTC Fire & Security, este un dispozitiv optic de consum redus de curent folosind tehnologia cu LED-uri. Unitatea are de asemenea un buzzer intern cu o putere acustica de 90 dB, pentru a atrage atentia. Acesta ofera o instalare si intretinere usoara, cu o carcasa de auto-stingere din material plastic cu grad de protectie IP 41.
Indicator optic si acustic utc fire&security grp26-03, ilumininare led, 90 db, 24 vccIndicator optic si acustic utc fire&security grp26-03, ilumininare led, 90 db, 24 vcc
Detalii produs
Indicator optic si acustic utc fire&security grp26-03, ilumininare led, 90 db, 24 vcc

GRP26-03 este un indicator optic si acustic, de la UTC Fire&Security. Dispune de buzer cu un nivel al zgomotului de 90 dB. Luminarea intermitenta este reglabila, 36-66 flash-uri pe minut cu posibilitatea iluminarii sincrone in cazul conectarii intre ele. Are 3 insert-uri pentru mesaje de avertizare, avertizare incendiu, avertizare evacuare imediata, avertizare stingere incendiu in desfasurare.

Subcategoria Lampi indicatoare exit pe ADPres.ro este o sursă nesfârșită de inspirație și economii! Descoperă selecția noastră și transformă-ți dorințele în realitate cu ajutorul ofertelor noastre speciale.