vineri 21 septembrie 2018 4:34 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / SALARII cu 35 %MAI MARI PENTRU unii BUGETARI!
Adpres Market

SALARII cu 35 %MAI MARI PENTRU unii BUGETARI!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Salariile ar putea crește cu până la 35% pentru angajații din ministerele Dezvoltării Regionale și Agriculturii care se ocupă cu atragerea de fonduri europene, aprobat în Guvern.

Potrivit hotărârii de Guvern, de aceste prevederi vor beneficia și serviciile suport din cadrul Ministerului Agriculturii, care ajută la implementarea atragerii de fonduri europene. Astfel, se acordă, începând cu drepturile salariale din luna ianuarie, un spor de până la 35%, pentru cei care au minim 75% din atribuții pe fonduri europene, scrie Libertatea.

În cadrul aceluiași proiect sunt enumerate activitățile care beneficiază de acest drept. Până acum, cei care gestionau fonduri europene, din cele două ministere, primeau un spor de până la 75%, la salariu, dar prin legea salarizării unice, aceste drepturi fuseseră suspendate.

Ministerul Agriculturii a transmis că, potrivit art. 17 din LEGE-CADRU nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice personalul care gestionează fonduri europene nerambursabile, precum și personalul din structurile cu rol de organisme intermediare pentru programele operaționale, beneficiază de majorarea salariului de bază cu până la 35% .

Sursa:evz.ro

Post-ul SALARII cu 35 %MAI MARI PENTRU unii BUGETARI! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com