miercuri 15 august 2018 2:42 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / SCANDAL ÎN AREST Oprescu, suspect de infarct? | Avocat: Este nevoie de un EKG performant! I s-a refuzat transportul la spital!
Adpres Market
oprescu-mita

SCANDAL ÎN AREST Oprescu, suspect de infarct? | Avocat: Este nevoie de un EKG performant! I s-a refuzat transportul la spital!

AdpresFM - Radio Online Stations  

oprescu mitaLui Sorin Oprescu i s-a refuzat transportul la un spital din București pentru a efectua un tratament de specialitate. Unul dintre avocații primarului suspendat al Bucureștiului face un anunț șocant: Oprescu moare!

”Indignare este puțin spus, ne-a cuprins pe toți. Un om suspect de infarct, cu două stenturi, nu poate fi verificat în arest cu un stetoscop. Trebuie să înțelegem că acest om nu invocă problemele medicale pentru a se apăra. Acum două zile, domnul Oprescu a fost dus de medicul din arest la spitalul Sfântul Ioan. Decizia a fost luată de cei din arest. Avocații am formulat ieri o solicitare de a fi dus la o unitate medicală de specialitate pentru a fi supus unui EKG perfomant și a i se face analize. Un EKG portabil are șase derivații de verificare a inimii. Pentru Sorin Oprescu este nevoie de un EKG cu nouă sau 12 derivații, impropriu de a fi transportat în arest.

El este diabetic. Un diabetic are neuropatie, adică mușchii sunt mult afectați de boală. Cu toate acestea, Sorin Oprescu reclamă o durere în piept de trei zile. Pe fondul unui diabet, pe fondul problemelor la inimă și a problemeleor renale, acestui om i se refuză o minimă consultație la un spital civil. Sorin Oprescu trebuie să fie dus la orice spital că altfel moare. Medicul a apreciat că este o situație gravă acum două zile, când l-a dus din proprie inițiativă la spitalul Sfântul Ioan. Azi de ce nu apreciază la fel?”, a declarat Alexandru Chiciu la B1 TV, potrivit stiripesurse.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com