Actualitate

Scandal în direct la Antena3. „Când nu puteți singur, vă duce tăticul de mână!”

 

Un schimb dur de replici a avut loc între Radu Cristescu (PSD) şi Sebastian Burduja (PNL), care au fost învitaţi la Antena 3 pentru a dialoga pe tema situaţiei de la Transelectrica, potrivit  transparentnews.ro

Scandalul a început după ce s-a afirmat că Sebastian Burduja, președinte al PNL Sector 1, a fost propus la Transelectrica.

În acel moment, Radu Cristescu l-a acuzat că a fost adus în funcție de tatăl său. Burduja s-a dezvinovăţit şi a spus că acest lucru nu este adevărat şi chiar l-a ameninţat pe Cristescu că pentru aceste se va ajunge în instanță. Sebastian Burduja a zis că Radu Cristescu trebuie să aducă probe pentru a-și menține afirmațiile.

Iată dialogul:

Radu Cristescu: Sunteți la Transelectrica? V-a pus tăticul la Transelectrica?

Sebastian Burduja: Este o informație publică că sunt propus pentru a fi numit. Nu spuneți nimic! Iar legat de familia mea, domnule Cristescu, ne vedem în instanță! Nu este adevărat!

Radu Cristescu: Dar nu am pomenit nimic de familie! Nu este o rușine! Lumea trebuie să știe cum ați ajuns în politică, domnule Burduja! Se știe cum v-a purtat tăticul cu băieții de la Monte Carlo ca să ajungeți în politică! Spuneți clar! Nu este o rușine! Când nu puteți singur, vă duce tăticul de mână!

Sebastian Burduja: Veți da socoteală pentru modul în care v-ați bătut joc de români…

Radu Cristescu:  Haideți, domnule! Voi veți da socoteala în fața poporului pentru ceea ce faceți! Dar răspundeți oamenilor: V-a pus tăticul la Transelectrica?

Sebastian Burduja: Nici vorbă!

Radu Cristescu:  Nu vă e rușine?!

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.