miercuri 15 august 2018 8:31 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / SCANDAL în lumea mondenă! MINORĂ BATJOCORITĂ de un CÂNTĂREȚ CUNOSCUT din România. Filmarea scandaloasă a devenit VIRALĂ
Adpres Market

SCANDAL în lumea mondenă! MINORĂ BATJOCORITĂ de un CÂNTĂREȚ CUNOSCUT din România. Filmarea scandaloasă a devenit VIRALĂ

AdpresFM - Radio Online Stations  

Scene controversate la un concert al unui câtăreț extrem de cunoscut din România. În timp ce acesta cânta și două dansatoare se mișcau pe fundal, pe scenă apare o fetiță care pare că nu are nici măcar zece ani. Ce a urmat a stârnit furie pe rețeaua de socializare Facebook.

O filmare de la un concert al lui Dorian Popa arată cum o fetiță dansează lasciv pe scenă, în timp ce artistul continuă să cânte. În momentul în care vede modul în care se mișcă fata, Dorian Popa este plăcut uimit și o felicită pe aceasta, bătând și palma cu ea.

Videoclipul, ajuns imediat pe Facebook, a stârnit reacții dure din partea oamenilor care au urmărit imaginile. Unii consideră că este anormal ca, la o vârstă așa de fragedă, fetița să danseze așa, solicitându-le părinților să intervină. Alții sunt mai duri și le cer acestora să o dezvețe pe fiica lor de un astfel de comportament prin orice mijloace.

Mai mulți au ales să se concentreze pe reacția lui Dorian Popa. Deși unii consideră că întreg momentul ar putea fi regizat, la dorința artistului,chiar dacă este vorba de o scenă spontană, modul în care se comportă cântărețul este îngrijorător. Toată scena este jenantă, având în vedere și faptul că Dorian Popa era dezbrăcat la bustul gol.

Redăm mai jos filmarea cu pricina, așa cum a a părut aceasta pe Facebook:

Articolul SCANDAL în lumea mondenă! MINORĂ BATJOCORITĂ de un CÂNTĂREȚ CUNOSCUT din România. Filmarea scandaloasă a devenit VIRALĂ apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com