Actualitate

Scandal la avizarea bugetului în comisii: „Dacă erați ciobani, vă dădea afară proprietarul oilor”

comisii buget

Bugetele ministerelor au primit aviz din partea comisiilor de specialitate, dar nu fără scandal. Cele mai mari dispute nu au fost pe bani, ci pe cine conduce dezbaterile. La Comisiile reunite de Educație, Tineret și Sport, Monica Anisie și Natalia Intotero s-au certat minute în șir pe cine e mai îndreptățit să dea cuvântul invitaților, notează digi24.ro.

Istoria s-a repetat și la Comisia de Muncă, unde actualul președinte, Oana Țoiu de la USR – PLUS, a fost atacat de predecesorul său la șefia comisiei, deputatul PSD, Adrian Solomon.
La Comisia de Muncă, deputatul PSD, Adrian Solomon, li s-a adresat celor de la USR-PLUS, între care șefa comisiei, Oana Țoiu, spunând că sunt niște caraghioși și de zeci de minute numără niște oameni.

„Sunteți caraghioși! De 45 de minute numărați niste oameni. Dacă erați ciobani, vă dădea afară proprietarul oilor, vă spun eu”, a afirmat Solomon.

Mai mult aici


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.