Actualitate

Scandal uriaș: Putin, înjurat în direct de un prezentator de televiziune din Georgia

putin armament

Directorul general al postului de televiziune a condamnat comportamentul prezentatorului, însă a declarat că este de acord cu ce a declarat și nu intenționează să-și ceară scuze de la Vladimir Putin.

Președintele Georgiei, Salome Zurabișvili, a condamnat incitarea la ură și a declarat că această provocare este îndreptată împotriva statului: „Apărarea intereselor țării prin agresiune, destabilizare și dezordini nu are loc. Calea nostră – calea păcii. Perspectiva noastră – Europa. Puterea noastră – stabilitatea”, potrivit deschide.md.

Ulterior, conducerea postului de televiziune „Rustavi 2” și-a cerut scuze de la liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, pentru declarațiile angajatului său, menționând că postul TV nu împărtășește poziția exprimată de Gheorghi Gabunia.

Articolul Scandal uriaș: Putin, înjurat în direct de un prezentator de televiziune din Georgia apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.