Anchete

Scenă bestiala. O fată de 13 ani este bătută cu pumnii și picioarele de alte adolescente de 12 și 13 ani

Scenă bestială, de o cruzime fără margini pe petrece la Tg. Jiu.  O fată de 13 ani este bătută cu pumnii și picioarele de alte adolescente de 12 și 13 ani. Victima stă în iarbă iar celelalte o lovesc cu pumnii, cu picioarele în gură, îi spun cuvinte obscene, înjurături jegoase, o târăsc de păr. Un tânăr filmează și se miră, băgându-și și el verbal ce crede că îi dă măreție, că aia nu plânge și rezistă ceea ce întărâtă și mai tare agresoarele.

O fată de 13 ani este bătută cu pumnii și picioarele de alte adolescente de 12 și 13 ani

Apoi scena este postată, spre a se lăuda, pe internet, devenind iute virală, scandalizând sau amuzându-i pe cei asemenea lor, fiindcă agresivitatea se întinde ca o molimă între adolescenți. Bătăușele, un fel de Dincă feminin, sunt bine îmbrăcate. Poliția a depistat două și părinții – nu se știe ce hram poartă aceștia – au venit să-și apere bestiile.

Poliția s-a autosesizat și a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violente. În cadrul cercetărilor, „au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 şi 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violenţă au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind însoţite de către părinţi, în vederea audierii”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comments (1)

  1. AvatarAvatar

    Nici nu vreau sa stiu ce o sa ajunga copiii astia daca scoala va fi online…

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.

%d blogeri au apreciat: