sâmbătă 18 august 2018 11:51 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / SCENE de COSMAR la Mina Lupeni: Mineri răniţi şi blocaţi la trei kilometri de la intrare, după surparea unei galerii
Adpres Market

SCENE de COSMAR la Mina Lupeni: Mineri răniţi şi blocaţi la trei kilometri de la intrare, după surparea unei galerii

AdpresFM - Radio Online Stations  

Doi mineri au fost prinşi în subteran, miercuri, la cota 40, după ce tavanul unei galerii din mina Lupeni s-a surpat. Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că un miner este conştient, iar altul în stare mai gravă. El a adăugat că este greu de spus când cei doi vor fi scoşi din mină, deoarece trebuie parcurşi 3 kilometri până la ei.

UPDATE Arafat: Un miner este conştient, altul în stare mai gravă. E greu de spus când îi vom scoate din mină

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, miercuri, că salvatorii sunt deja în interiorul minei Lupeni, unde se află doi mineri prinşi în subteran, unul dintre aceştia fiind într-o stare gravă. Arafat precizează că intervenţia este una dificilă, întrucât trebuie parcurşi 3 kilometri până la mineri.

Salvatorii sunt în subteran, încercăm să îi aducem la suprafaţă. Unul este conştient, celălat este într-o stare mai gravă. Pe drum este un elicopter SMURD. Avem oameni la suprafaţă care lucrează. Este greu de spus când îi vom scoate, sper că în următoarea oră. Este greu, pentru că sunt trei kilometri de mers şi avem o persoană rănită”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Raed Arafat.

Articolul SCENE de COSMAR la Mina Lupeni: Mineri răniţi şi blocaţi la trei kilometri de la intrare, după surparea unei galerii apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com