Social Media

Scene periculoase la emisunea Puterea dragostei. S-au luat la bataie in timpul emisiunii . „CÂND MĂ PUPAI NU ÎMI MIROSEA GURA?”

Scene șocante la Kanal D! Nu este pentru prima oară când au loc astfel de scene reprobabile în timpul emisiunii ”Puterea Dragostei”, însă de data aceasta tensiunea atins cote maxime, iar replicile au fost foarte dure.

În centrul atenției s-au aflat, de această dată, Simina și Jador. Iar situația a devenit explozivă. Cei doi au început prin a se ironiza, după care Simina a trecut la ”atac spontan” și l-a lovit pe Jador cu piciorul. Dar nu s-a oprit aici. Ulterior, l-a lovit pe concurent și cu un băț.

Te dau în judecată”, a glumit Jador. „Dacă mai vine aici, îi dau în față”, a replicat Simina. Bineînțeles, din decor nu au lipsit nici jignirile, iar Jador a trecut, la rândul său, la atac.  „Când mă pupai nu îmi mirosea gura?”, a întrebat-o pe Simina. „Nu m-am sărutat niciodată cu el, ne-am pupat”, a a răspuns aceasta Simina.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.