Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Survivor: Ana Maria Pal i-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu. Acesta a cazut în urma loviturii puternice…

Tensiunile au depășit cotele maxime în cadrul ediției trecute de la “Survivor România” și s-au derulat scene violente pe platourile de filmare din Republica Dominicană. Ana Maria Pal i-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu, iar acesta s-a prăbușit în urma loviturii puternice. Prin gestul ei, concurenta din echipa “Faimoșilor” a încălcat regulile concursului, iar producătorii show-ului de la Kanal D au luat o decizie drastică.

“Băi, am făcut și noi lupte! Nu te învață niciun antrenor să te bați în afara ringului!”, a izbucnit o Războinică.

“Și eu sunt luptător, dar nu se reacționeză așa!”, a spus un al concurent.

Lola a avut și ea o izbucnire dură la adresa Anei Pal:I-a si spart nasul! Băi, ești femeie, ești mamă de băiat! Ce educație îi dai tu copilului tău? Te vede o țară întreagă! Ăsta nu e sport! În sport nu te învață așa ceva!”.

“Nu poți să fac așa, Ana. Și eu sunt luptător, dar nu dau cu capul sau cu pumnul la unu pe stradă, Ana”, i-a spus un coechipier după ce luptătoarea spus că „și-o merita”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.