Social Media

Schimbări la Cronica Cârcotașilor: Șerban Huidu doar producator, 3 bebeluse, emisiunea va fi difuzata vinerea.

Șerban Huidu se retrage din echipa de prezentatori. Emisiunea l-a consacrat, pentru că de ani buni se află la pupitrul acesteia, dar se pare că a luat acum o decizie radicală în ceea ce privește implicarea lui în acest proiect.
Serban Huidu

Șerban Huidu a anunțat că nu mai prezintă emisiunea „Cronica cârcotașilor”, de la Prima TV. Decizia a șocat pe toată lumea, având în vedere că emisiunea are mare succes și audiența este una cât se poate de satisfăcătoare.

După plecarea lui, Șerban va fi doar producător. El nu a comentat prea mult acest subiect, dar a subliniat faptul că vrea să facă o schimbare în viața lui, în cariera lui și să demonstreze că are multe de făcut și în spatele camerelor. Astfel, a cerut ca decizia să-i fie respectată și promite multe surprize pentru cei de acasă.

Schimbări la Cronica Cârcotașilor

De la plecarea lui Mihai Găinușă, „Cronica cârcotașilor” a fost prezentată de Șerban Huidu, Codruţ Kegheş, alias „Dezbrăcatu”, alături de Ioana Petric. Totuși, schimbările nu se opresc aici.

De anul acesta, pe lângă faptul că Șerban Huidu nu va mai apărea pe sticlă, Cronica Cârcotașilor trece printr-o mulțime de modificări. Pentru prima dată în 20 de ani, Cronica Cârcotașilor nu va mai fi difuzată miercurea de la ora 20.00, ci vinerea.

Mai mult, va mai apărea încă o bebelușă, pentru că una dintre ele se pregătește să nască. De altfel, s-au făcut o mulțime de îmbunătățiri pentru ca cei care urmăresc emisiunea să se bucure de cea mai bună calitate a imaginilor.

Schimbările se fac pe parcurs, nu sunt radicale şi imediate. Vor fi parodiate mai multe emisiuni, iar parodia – aşa cum avem, de exemplu, Denise Pilafai – va fi folosită în continuare în emisiune. Am updatat şi departamentul de bâlbe, acum este digitalizat. Sistemul de monitorizare permite acum formatul HD pentru bâlbele pe care le prezentăm. Toată emisiunea va fi HD, inclusiv bâlbele, a dezvăluit Şerban Huidu.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.