vineri 21 septembrie 2018 7:34 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Se afla în pădure, când a găsit o cabană misteriosă. A intrat cu teamă înăuntru și a avut un șoc! Ce se afla acolo
Adpres Market

Se afla în pădure, când a găsit o cabană misteriosă. A intrat cu teamă înăuntru și a avut un șoc! Ce se afla acolo

AdpresFM - Radio Online Stations  

Dacă ești pasionat de drumeții și de camping în pădure sau pe munte, știi deja că se pot întâmpla multe lucruri în aceste excursii.

Pot fi multe lucruri bune, dar și lucruri neașteptate care ți-ar putea schimba viața pentru totdeauna.

Mark Andre, directorul serviciilor de mediu din Arcata, California, a dat peste ceva ce nu a mai văzut până acum. El a marcat copacii care urmau să fie recoltați în pădurea comunitară Arcata, atunci când a realizat că ceva nu era tocmai în regulă.

Așa că a decis să investigheze și să vadă ce se întâmplă cu adevărat în acea pădure.

Iar ce a aflat l-a lăsat fără cuvinte. Perfect camuflată printre copaci, se afla o cabană micuță, despre care nimeni nu știa că este acolo. În mod clar ilegal construită, cabana era camuflată atât de bine, încât numai privind cu mare atenție îți puteai da seama ce este acolo. Ultima dată, Mark explorase acea pădure în anul 1985, iar cine a construit cabana, cu siguranță că nu voia să fie descoperit.

Însă Mark habar nu avea ce ar putea fi înăuntru, așa că s-a apropiat cu precauție, pentru a nu avea vreo supriză neplăcută.

Primul lucru remarcat de către Mark era că așezarea era bine construită, iar din când în când, pădurarii găseau bucăți de piatră așezate de cineva care căuta adăpost în pădure.

Cabana avea fundație de ciment, o verandă și o copertină, iar pereții erau acoperiți cu prelate.

Ce era și mai misterios era faptul că nu existau poteci către cabană, nici gunoi sau urme care să dea de bănuit, iar oricine a locuit acolo, cu siguranță că a respectat natura.

Împreună cu doi colegi, Mark a intrat în cabană. Au tăiat lacătul și au deschis ușile. Bunuri de menaj, borcane cu mâncare așezate pe un raft de pe perete, o preche de ochelari de soare, un balansoar, pahare, un ceainic și multe cărți își făceau loc în micuța locuință, iar cei care au descoperit-o au înțeles că cineva mai în vârstă a locuit acolo.

În apropierea sobei, au găsit și o copie a unui ziar, datat 25 martie 2015, iar pe masă era o mașină veche de scris.

Echipa a lăsat un anunț de avacuare a cabanei, deoarece se afla într-o zonă protejată. Când s-a întors să vadă dacă cineva se află în cabană, aceasta nu mai era acolo, parcă nici nu existase.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com