joi 20 septembrie 2018 11:32 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Se citesc SENTINTELE în dosarul lui Dragnea. Condamnări pe bandă rulantă!
Adpres Market

Se citesc SENTINTELE în dosarul lui Dragnea. Condamnări pe bandă rulantă!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Încep să se anunțe sentințele. Condamnări pe bandă rulantă! Floarea Alesu, fost director general DGASPC Teleorman: pentru abuz in serviciu – 1 an si 6 luni. Anuleaza condamnarea cu suspendare intr-un alt dosar si va executa 3 ani de inchisoare si un spor de 7 luni. Condamnarea la inchisoare cu executare: 3 ani, 7 luni si 20 de zile. Decizia a fost luata in unanimitate.

Rodica Milos, fost director executiv adjunct DGASPC Teleorman: 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu. Decizia, data in majoritate, exista o opinie separata.

Olguța Șefu, fost director executiv adjunct DGASPC Teleorman: 3 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu; 1 an de inchisoare pentru fals intelectual. Dupa contopire, sentinta este de 3 ani inchisoare cu suspendare. Decizia a fost data in majoritate, unul dintre judecatori optand pentru achitare pentru abuz in serviciu.

Ionel Marineci, fost sef serviciu in cadrul DGASPC Teleorman: 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu. Un judecator a facut opinie separata, in care sunt retinute circumstantele atenuante.

Valentina Marica, fost sef serviciu in cadrul DGASPC Teleorman: Inceteaza procesul penal pentru fals intelectual ca urmare a intervenirii prescriptiei. Pentru abuz in serviciu insa a fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare, cu opinie separata in sensul achitarii.

Bombonica Prodana, in majoritate: inceteaza procesul penal pt abuz in serviciu. Aplica sanctiunea amenzii de 1.000 de lei. Cu opinie separata in sensul achitarii.

Constantin Claudiu Balaban, cu majoritate: 3 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu; 1 an inchisoare pentru fals intelectual. Dupa contopire: 3 ani inchisoare cu suspendare. Cu op separata in sensul achitarii pentru abuz in serviciu si circumstante atenuante pt fals intelectual

Articolul Se citesc SENTINTELE în dosarul lui Dragnea. Condamnări pe bandă rulantă! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com