marți 21 august 2018 5:52 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Se CONFISCĂ TOT! Decizii FARA PRECEDENT în Austria: Ce se va intampla cu MIGRANTII
Adpres Market

Se CONFISCĂ TOT! Decizii FARA PRECEDENT în Austria: Ce se va intampla cu MIGRANTII

AdpresFM - Radio Online Stations  

Guvernul austriac a adoptat miercuri un proiect de lege controversat privind azilul şi imigraţia, ce prevede că solicitanţilor de azil li se vor putea confisca până la 840 de euro în bani lichizi, precum şi telefoanele mobile pentru a li se verifica traseul urmat, informează AFP şi Reuters. ‘Ne-am stabilit în mod deliberat obiectivul de a lupta împotriva migraţiei ilegale, dar şi împotriva abuzării de dreptul de azil’, a declarat cancelarul Sebastian Kurz într-o conferinţă de presă, după şedinţa guvernului de coaliţie între Partidul Poporului (OeVp, conservator) şi Partidul Libertăţii (FPOe, extremist de dreapta), conform Agerpres.

Printre măsurile emblematice se află confiscarea unor sume mergând până la 840 de euro, în funcţie de resursele migranţilor, pentru ‘rambursarea costurilor procedurii de azil’, aşa cum a precizat Ministerul de Interne. Confiscarea telefoanelor mobile se va face pentru verificarea identităţii persoanelor, examinarea datelor de localizare a aparatelor şi confruntarea acestor informaţii cu declaraţiile solicitanţilor de azil despre traseul lor şi punctul de intrare în Uniunea Europeană.

Potrivit ministrului de interne Herbert Kickl, membru al FPOe, se urmăreşte pe această cale un cadru ‘mai restrictiv’ pentru dreptul de azil. Proiectul legislativ, care urmează să fie supus la vot în parlament în această sesiune, mai prevede plasarea imediată în centre de retenţie, în vederea expulzării, a beneficiarilor de azil condamnaţi de justiţia austriacă şi care şi-au ispăşit pedeapsa. De asemenea, refugiaţii îşi vor pierde dreptul de şedere în Austria dacă vor merge în ţările de origine ‘în vacanţă’.

Articolul Se CONFISCĂ TOT! Decizii FARA PRECEDENT în Austria: Ce se va intampla cu MIGRANTII apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com