miercuri 21 noiembrie 2018 3:48 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Se dau BANI de la stat: nu sunt putini, cate 2.250 lei in fiecare luna! Uite ce trebuie sa faci ca sa ii primesti
Adpres Market

Se dau BANI de la stat: nu sunt putini, cate 2.250 lei in fiecare luna! Uite ce trebuie sa faci ca sa ii primesti

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca Guvernul va acorda un stimulent financiar pentru companiile care vor angaja someri sau asistati sociali.

Mai exact, suma de 500 de euro va fi transferata lunar in conturile angajatorilor care vor incadra in piata muncii, pentru o perioada de pana la 5 ani, someri si beneficiari de ajutor social.

Iata declaratia Liei Olgutei Vasilescu:

„Viziunea Ministerului Muncii merge de acum inainte pe o alta linie, aceea de a nu-i mai sprijini pe cei care au capacitatea de munca, dar nu vor sa o faca. Motiv pentru care ne-am gandit sa ii sprijinim pe toti cei din mediul de afaceri, care vor sa faca angajari in perioada urmatoare.

„In acest sens, statul va plati suma de 2.250 de lei, echivalentul a 500 euro, lunar, angajatorilor care incadreaza someri si beneficiari de ajutor social pentru fiecare dintre aceste persoane, pentru o perioada de pana la 5 ani, in functie de categoria la care se vor incadra viitorii angajati.

„Sumele vor fi oferite pentru angajarea de tineri absolventi de orice fel de forma de invatamant. Ma refer aici la scoli profesionale, invatamant gimnazial sau liceal, tineri greu angajabili, marginalizati, ucenici, indiferent de varsta, stagiari, adica absolventi de studii superioare, persoane cu handicap si persoane care se afla in prag de pensionare”, a spus Olguta Vasilescu, intr-o declaratie de presa sustinuta a Palatul Victoria si transmisa live pe pagina de facebook a Guvernului Romaniei.

Articolul Se dau BANI de la stat: nu sunt putini, cate 2.250 lei in fiecare luna! Uite ce trebuie sa faci ca sa ii primesti apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com