vineri 21 septembrie 2018 8:28 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri! Bebelușul i-a surprins chiar și pe medici!
Adpres Market

Se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri! Bebelușul i-a surprins chiar și pe medici!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Nașterea Lui Lucy Marie Perkins a fost o adevărată minune. Încă de când a venit pe lume, fetița a uimit pe mulți, inclusiv pe medicii care au asistat-o la naștere pe mama sa. Cazul este atât de rar încât se întâlnește o dată la 48 de milioane de nașteri.

Pe lângă asta, părinții fetiței sunt și ei un caz special, fiind născuți amândoi în același an și în aceeași zi, pe 16 august 1986, la numai 50 de minute diferență.

Când s-au cunoscut au fost surprinși de coincidență, au descoperit că au foarte multe lucruri în comun și s-au îndrăgostit nebunește unul de altul.

În urmă cu un an, cei doi au decis să se căsătorească și abia apoi să facă un copil. Dar lucrurile n-au stat deloc așa, și mama a rămas însărcinată.

Nu erau pregătiți pentru a avea un copil, dar de teamă că ar putea să nu mai aibă unul pe viitor, i-a făcut să pastreze sarcina.

Micuța a vrut să vină mai devreme pe lume și s-a născut pe 16 august, în aceeași zi în care părinții ei au împlinit 30 de ani.

Uimiți dar și foarte fericiți că au un copil sănătos, Caitlin și Tom au decis să o boteze pe copilă Lucy Marie Perkins.

Ei au considerat că nașterea fetiței în aceeași zi în care au fost născuți și ei este un miracol, așa că au vrut să poarte și numele sfânt de Maria, pentru că 16 august este la o zi după ziua Sfintei Fecioare Maria.

Nu doar fericiții părinți au fost uimiți, ci și doctorii care au supravegheat sarcina femeii.

„Multă lume va găsi incredibilă această poveste, dar este adevărată 100%. Micuța Lucy s-a născut exact de ziua părinţilor ei, Caitlin şi Tom. Ea a cântărit 3,3 kilograme şi e perfect sănătoasă. Nașterea a fost neprogramată, nimeni nu a intervenit în vreun fel. Vor avea toți ttrei aceeași zi de naștere. Sunt o familie minunată”, a spus medicul Brad Robinson, cel care a scris despre caz pe rețelele de socializare și a și postat o imagine cu frumosa familie.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com