Social Media

Se maresc pensiile. Anunt oficial al premierului Dancila: „O viata decenta pentru pensionari” —

Cresc pensiile cu 15%. Anuntul este oficial si vine direct din partea premierului Romaniei, Viorica Dancila: „Vom asigura o viata decenta pensionarilor”.

Sedinta de guvern a avut loc, vineri dimineata, la Palatul Victoriei. Premierul Viorica Dancila a anuntat in cadrul sedintei de Guvern, ca pensiile vor creste considerabil pe parcursul anului 2019, fiind urmarita o crestere de 15%. De asemenea, aceasta a mai spus si ca Ordonanta 114 se va modifica astazi.

„Obiectivul Guvernului este sa scada costurile creditelor romanilor, sa creasca numarul companiilor romanesti care vor primi de la banci credite avantajoase, pentru dezvoltare si sa incurajeze economisirea prin determinarea acordarii unor dobanzi mai mari.

Astfel, in consens cu partile implicate si pe baza principiilor agreate cu Banca Nationala a Romaniei si cu Asociatia Romana Bancilor, astazi modificam trei acte normative – este vorba de Ordonanta 114 din 2018, Ordonanta 50 din 2010 si Ordonanta 52 din 2016″, a declarat premierul, in deschiderea sedintei de Guvern.

In ceea ce priveste pensiile, asiguram si vom asigura in continuare, o viata decenta pentru pensionari. In acest sens, am majorat valoarea punctului de pensie, incepand cu 1 iulie 2018, la 1.100 lei, iar incepand cu 1 septembrie 2019, acesta va creste cu 15 %, la 1.265 lei”, a mai declarat Dancila.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.