miercuri 17 octombrie 2018 6:52 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / SE RUPE PSD? | Ion Iliescu îi dă lovitura FATALĂ lui Liviu Dragnea!
Adpres Market
iliescu1

SE RUPE PSD? | Ion Iliescu îi dă lovitura FATALĂ lui Liviu Dragnea!

AdpresFM - Radio Online Stations  

iliescuIon Iliescu pare să-i dea lovitura fatală omului despre care s-a scris că l-ar fi propulsat în fruntea partidului.Liviu Dragnea, ajuns președinte interimar la PSD, primește o lovitură ce-i poate fi fatală la Congresul de luna viitoare. În timp ce Dragnea tot spune că vrea să scape PSD de ștampila de partid comunist, Iliescu vine cu lovitura.

În toate partidele din lume, ca şi în istoria României, practica este ca alegerea preşedintelui partidului, la un congres, să fie făcută prin votul delegaţilor mandataţi de către membrii formaţiunii politice, a declarat vineri seara preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

„Cum pot să voteze toţi membrii de partid? Practica din toate partidele lumii şi din istoria noastră – de aceea se convoacă congrese – pentru că membrii deleagă nişte oameni cu un mandat şi acolo în congres deliberează şi se pronunţă”, a explicat Iliescu, la lansarea volumului autobiografic „Destinul unui om de stânga”.

El a fost întrebat cum vede modalitatea de alegere a preşedintelui PSD la viitorul congres, din octombrie, în condiţiile în care sunt nemulţumiri legate de faptul că liderul formaţiunii ar trebui votat de membrii de partid.

„Sistemul acesta… Ceauşescu încercase cândva să facă un fel de recensământ naţional. Ca toţi să voteze, de la oraş şi sat pentru tovarăşul Ceauşescu. Deci nu ştiu cum anume practic, tehnic se face aşa ceva. De aceea se convoacă congrese, pentru că delegaţii vin cu un mandat din partea membrilor şi deliberează”, a afirmat Ion Iliescu.

El a afirmat însă că ”este rupt” de activitatea actualei conduceri a partidului. „Eu sunt rupt de activitatea practică, concretă a conducerii de partid. Nu ştiu cum gândesc acest lucru (reprezentanţii conducerii PSD – n.r.). Poate au o tehnică gândită, eu nu ştiu, nu o percep şi nu o înţeleg”, a susţinut Iliescu.

De asemenea, întrebat pe cine va susţine pentru funcţia de preşedinte la Congresul PSD, el a răspuns că pe nimeni. „La congres voi spune mai mult”, a precizat preşedintele de onoare al social-democraţilor.

„Dintotdeauna o asemenea mişcare e înaintea fiecărui congres. Iar acum au dispărut nişte figuri dominante. Nu mai e vorba de figuri dominante, adică se schimbă generaţiile. Congresul o să decidă”, a completat Ion Iliescu, întrebat ce părere are despre candidaturile anunţate pentru funcţia de şef al PSD şi de taberele care se formează în această perioadă.

În altă ordine de idei, preşedintele de onoare al PSD a spus că regretă situaţia în care se află primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu: „Îmi pare rău de ce se întâmplă cu Sorin Oprescu. Nu pot să mă pronunţ”.

 

sursa: stiripesurse.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com