duminică 19 august 2018 9:14 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Se schimbă vremea în acest weekend: sunt așteptate ploi și ninsori. Prognoza pentru întreaga țară
Adpres Market

Se schimbă vremea în acest weekend: sunt așteptate ploi și ninsori. Prognoza pentru întreaga țară

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

Vremea se schimbă din acest weekend, anunță meteorologii. Sunt așteptate ploi în aproape toată țara și precipitații care pot căpăta aspect de ninsoare.

Sâmbătă, în sudul și în estul țării, vremea va fi în general închisă și local va fi ceață, asociată izolat cu burniță. În restul ţării, cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse la munte vor fi precipitații mixte, iar în zonele joase de relief dimineața, ceață. Vântul va avea unele intensificări în Banat, sudul Crișanei, Moldova, Dobrogea și pe crestele montane. Temperaturile maxime, cuprinse între 5 și 14 grade cu cele mai ridicate valori in vest, conform Realitatea.

În capitală, vremea va fi în general închisă, cu ceață mai ales dimineața și condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Dimineţa, 4-5 grade şi la amiază, 9…10 grade.

VREMEA DUMINICĂ

Duminică, cerul va fi mai mult noros și temporar vor fi precipitații, în prima parte a zilei în regiunile vestice și nord-vestice, apoi și în restul ţării. Precipitațiile vor fi sub formă de ploaie, dar la munte, iar seara și în nord și în centru, treptat vor predomina ninsorile. Vântul va avea local unele intensificări în zona montană înaltă, în regiunile vestice, sud-vestice și centrale. Valorile termice, mai ridicate decât în mod normal la această dată în jumătatea de sud-est a țării, vor avea maxime între 6 grade in depresiuni și 13-14 grade in sud-est.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros. Dimineata, 4-5 grade si temperatura maximă, mai ridicată decât în mod normal pentru această perioadă, se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Se schimbă vremea în acest weekend: sunt așteptate ploi și ninsori. Prognoza pentru întreaga țară
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com