luni 24 septembrie 2018 8:27 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Se strange LATUL ISTORIEI. Azi ION ILIESCU va fi pus OFICIAL sub invinuire. Acuzatia: INFRACTIUNI CONTRA UMANITATII
Adpres Market

Se strange LATUL ISTORIEI. Azi ION ILIESCU va fi pus OFICIAL sub invinuire. Acuzatia: INFRACTIUNI CONTRA UMANITATII

AdpresFM - Radio Online Stations  

Fostul președinte Ion Iliescu s-a prezentat marţi dimineaţa la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunoştinţă că pe numele lui a fost începută urmărirea penală în dosarul „Revoluţiei” pentru săvârşirea infracţiunii contra umanităţii.

Ion Iliescu este prezent, marţi dimineaţă, la Parchetul General, acolo unde va fi pus oficial sub învinuire în dosarul Revoluției. Acuzația: infracțiuni contra umanității.

Într-un mesaj postat vineri seară pe blogul său, Ion Iliescu a vorbit despre dosarele Revoluţiei şi Mineriadei, spunând că finalitatea lor nu mai are nicio legătură cu aflarea adevărului despre acele evenimente.

Fostul preşedinte a susţinut că el şi-a făcut partea sa de datorie, indiferent de ceea ce cred cei care caută ţapi ispăşitori pentru eşecurile lor şi că stă „cu capul sus la judecata istoriei”.

Dosarul „Revoluţiei din 1989” este una dintre cele mai tergiversate anchete din istoria practicii judiciare din România. Procurorii au avut de lămurit cauzele în care s-a produs decesul a 709 persoane, rănirea prin împuşcare a 1.855 de persoane, rănirea prin alte forme de violenţă a 343 de persoane şi privarea ilegală de libertate a 924 de persoane.

Sursa:realitatea.net

Articolul Se strange LATUL ISTORIEI. Azi ION ILIESCU va fi pus OFICIAL sub invinuire. Acuzatia: INFRACTIUNI CONTRA UMANITATII apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com