Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Sean Norvis lansează “Chereko”, alături de Twizy Dady

Artistul român, Sean Norvis depășește din nou hotarele și compune o piesă alături de Twizy Dady, un artist fresh din Tanzania. Pe numele lui real, Twalibu Almas Mfaume, Twizy Dady este un tânăr compozitor și cântăreț din Africa de Est, mai exact din Naishi Mbezi Beach, Tanzania.

“Într-o zi am primit de la Sean un instrumental nou, pe care am dezvoltat foarte ușor câteva idei. Cum primăvara înflorește totul și ne dorim foarte mult să ne bucurăm de tot ce este în jur, am creat această piesă cu mesajul de a trăi din plin fiecare zi!” – a declarat Twizy.

Acesta a reușit să îmbine perfect în piesa “Chereko” 3 limbi: limba națională a Tanzaniei, swahili, cu kiha, o limbă vorbită într-o regiune din Tanzania și engleza.
Prin numele piesei, Twizy Dady ne îndeamnă să urlăm de bucurie ca atunci când un DJ dă play piesei noastre favorite.

“Este o plăcere să lucrez cu artisti talentați din diferite colțuri ale lumii. Twizy Dady a dat piesei Chereko un “touch african” și sper să placă publicului”, a spus Sean Norvis.

Începând de astăzi, piesa “Chereko” este disponibilă pe toate platformele digitale și este distribuită, produsă și lansată de Norvis Music.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.