Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Secretar de stat din Ministerul Tineretului şi Sportului a demisionat după ce a fost prins conducând sub influenţa alcoolului

oltean c

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului Oltean Csongor şi-a depus demisia după ce a fost prins de conducând sub influenţa alcoolului.

”Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. În urma acestui incident el şi-a depus demisia, pe care am acceptat-o şi i-am transmis-o premierului”, a anunţat vineri vicepremierul Kelemen Hunor, lider UDMR, potrivit news.ro.

Conform lui Hunor, gestul lui Oltean Csongor ”este inacceptabil”, iar el şi-a asumat răspunderea pentru acesta.

”Nu intenţionăm să facem alte comentarii în acest caz”, precizează Kelemen Hunor.
La rândul său, Oltean Csongor a scris pe pagina sa de Facebook: ”Azi dimineaţă am fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului.

Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcţia publică şi nu doresc să transmit un mesaj greşit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineaţă a fost să-mi depun demisia din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.