duminică 23 septembrie 2018 11:34 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Secretele ascunse în permisul de conducere. Toţi le avem, prea puţini le ştim
Adpres Market

Secretele ascunse în permisul de conducere. Toţi le avem, prea puţini le ştim

AdpresFM - Radio Online Stations  

Da, e un simplu carnet de conducere şi singura data când îi simţi prezenţa e la controlul rutier. Dar să nu începem cu stângul ştirea noastră. Ca orice document oficial şi foarte important, are nişte chei de siguranţă. Nu ştim dacă v-aţi analizat vreodată bine de tot permisul, însă sigur nu aţi remarcat toate elementele ascunse.

Mai jos e o poză care descrie toate secretele pe care le ştiu numai poliţiştii. Noi, de exemplu, nu am ştiut de marcajele în relief, de litrele vizibile doar cu lupa (am scris bine, da?), de modelele care se schimbă treptat şi nici măcar de poza noastră gravată cu laser care se vede pe faţă şi pe dos imprimată din acelaşi unghi.

Nu este explicată în schema aceasta acel abţibild mic de pe faţă, din dreapta jos, cu „RO”-ul care îşi schimbă culoarea într-un cerc cu vulturul în mijoc. Pe lângă el, de jur-împrejur sunt înscrisuri minuscule cu „ROMÂNIA” şi „PERMIS DE CONDUCERE”. Poate să fie chiar acela cel mai important şi secret element de siguranţă, interzis tuturor ca explicaţie. Click în galerie foto ca să vezi mari explicaţiile.

Sursa

Citeste si : Macron: Salut munca președintelui Iohannis, care nu își lasă țara din mână

Justiţia din România şi atacurile politice la adresa acesteia şi-au făcut loc şi în interviul acordat de preşedintele Franţei, la împlinirea unui an de mandat. Emmanuel Macron l-a lăudat pe Klaus Iohannis, care nu îşi lasă ţara să ajungă în situaţia în care sunt Polonia şi Ungaria. În acelaşi timp, liderul francez a recunoscut că în toată Europa sunt în creştere tendinţele populiste şi cele pe care el le numeşte iliberale.

Moderator: Cum puteţi refonda Europa cu foste ţări comuniste, care se opun primirii refugiaţilor, a străinilor, Europa lui Viktor Orban şi a discursurilor lui, care amintesc de perioada de dinainte de război?

Emmanuel Mcron: Iau Europa aşa cum e. Putem să o plângem. O plâng şi eu, ca şi dumneavoastră. Nu împărtăşesc nimic din valorile lui. Dar este acolo, este ales.

Moderator: Nu este singurul care împărtăşeşte…

Emmanuel Macron: În Europa se ridică aşa numitele democraţii iliberale. Eu văd în Europa democraţii în care oamenii au obosit. Li se spune că nu pot exista reforme, rămân ataşati de lucruri. Democraţii care se obişnuiesc cu slăbiciunea, cu nedreptatea şi inegalităţile, cu furia. Acestea fac să crească populismul care le denunţă moral, dar care nu atacă cauzele. Şi de celalaltă parte sunt democraţiile iliberale, care spun: „Oamenii aceia sunt slabi, hai să nu mai respectăm democraţia, să scăpăm de independenţa magistraţilor”. Polonia, Ungaria, unii în România – şi salut acum munca preşedintelui român care nu îşi lasă ţara din mână… Aceste tendinţe sunt în urcare peste tot în Europa.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com