Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Anchete

Șeful Poliției de Frontieră Mehedinți a fost reținut pentru 24 de ore

Potrivit Antena 3, în urma audierilor care au avut loc în București, șeful Poliției de Frontieră Mehedinți a fost reținut pentru 24 de ore. Ieri, a avut loc o perațiune de proporții a DIICOT și DGA împotriva contrabandiștilor de țigări în vestul României. Printre cei vizați a fost și șeful Poliției de Frontieră Mehedinți.

În paralel, polițiștii au descins la adrese din Timiș, Arad, Hunedoara și Mehedinți la locuințele membrilor unei grupări specializată în contrabanda cu țigări, la sedii de firmă , dar și la sediul Poliției de Frontieră Mehedinți. Sunt apeste 150 de percheziții în desfășurare, în această anchetă care a început în 2019.

Conform primelor informații printre cei vizați este și șeful Poliției de Frontieră Mehedinți, structură aflată în subordinea ITPF Timișoara, comisarul Sorin Coman. Acesta a fost, anterior, șeful punctului de trecere a frontierei Porțile de Fier 1. Investigațiile sunt legate de protecția acordată de către polițiștii de frontieră contrabandiștilor care introduceau țigări de contrabandă cu camioanele, iar, ulterior, marfa era distribuită în tot vestul țării. Vom reveni cu amănunte, potrivit PressAlert.

21 de percheziții în București și alte patru județe. Indemnizații obținute ilegal

Marți, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, efectuează 21 de percheziții, la sediul unor societăți comerciale și locuinţele unor persoane, pentru destructurarea unei grupări infracționale implicate în fapte de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații, anunță IGPR într-un comunicat.

În ziua de 29 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș efectuează 21 de percheziții domiciliare, în București și în județele Argeș, Ilfov, Ialomița și Teleorman, la sediul unor societați comerciale și locuinţele unor persoane.

Cercetările au arătat că, în contextul situației epidemiologice SARS-CoV-2, contra unor avantaje materiale, reprezentanții unei societăți comerciale, cu sediul în municipiul București, ar fi încheiat, fictiv, contracte de cesiune a drepturilor de autor, care ar fi fost înmânate mai multor persoane fizice din județele Argeș,  Ilfov, Ialomița, Teleorman și București, în vederea obținerii de indemnizații lunare de sprijin pentru drepturi de autor și conexe, de la bugetul de stat. 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.