Life Style

Semnul Fericirii – este o linie a Îngerului Păzitor pe palma mâinii tale. De ce apare și ce ar însemna acest lucru?

Chiromanția este o știință de valoare, pe care o poți cunoaște chiar pe palma mâinii tale. Chiromanții sugerează că datorită reliefului pe palma mâinii unei persoane poți afla totul despre viață și îi poți prezice viitorul. Probabil că fiecare dintre femei a auzit vreodată în viață despre acest lucru și a fost interesată să-și afle destinul chiar pe palma mâinii sale – pe linia vieții.

Dar, astăzi vom vorbi despre o linie uimitoare – linia de Înger sau linia lui Marte. 

Nu toți oamenii o au. Iar chiromanții susțin că prezența acestei linii este un simbol al faptului că o persoană are propriul său Înger Păzitor, care-l ocrotește pe tot parcursul vieții. Prin urmare, viața acestei persoane cu noroc, va fi Fericită. Și chiar dacă nu vedeți acum nici o perspectivă, Îngerul Păzitor va avea grijă să vă scoată din toate problemele. Mai devreme sau mai târziu, veți avea parte de fericire.

Linia Îngerului Păzitor este paralelă cu linia vieții. Dacă această linie este pe mâna stângă, atunci îngerul păzitor l-ai primit prin moștenire de la strămoșii tăi, iar acesta vă păzește tot neamul. Dacă această linie este pe mâna dreaptă, îngerul păzitor are grijă doar de tine.

Este curios faptul că pe palma dreaptă, linia poate apărea la orice vârstă. Aceasta înseamnă că acțiunile și gândurile voastre, merită apariția îngerului păzitor. Dar să nu uitați că din cauza faptelor rele, îngerul păzitor poate dispărea împreună cu linia fericirii.

Privește cu atenție palmele tale și a persoanelor apropiate. Poate că cineva dintre voi este înzestrat cu ocrotirea cerească și are parte de ajutorul puterilor Supreme.

The post Semnul Fericirii – este o linie a Îngerului Păzitor pe palma mâinii tale. De ce apare și ce ar însemna acest lucru? appeared first on Fasingur.

Cascada Bucias   

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.