Actualitate

Senator PSD: Viorica Dăncilă trebuie să facă un pas în spate

 Senatorul PSD de Hunedoara, Cristian Resmeriță, consideră că Viorica Dăncilă trebuie să facă un pas în spate, pentru ca social-democrații să aibă o șansă.

„Consider că acest rezultat este unul rușinos pentru PSD, cred că în acest moment candidatul nostru, doamna Viorica Dăncilă, trebuie să facă un pas în spate, pentru ca PSD să aibă o șansă”, scrie senatorul PSD de Hunedoara, Cristian Resmeriță, pe Facebook.

Acesta adaugă în postare și rezultatele alegerilor prezidențiale în Valea Jiului, potrivit cărora la Lupeni PSD are 61,01%, iar PNL – 38,99%, la Petrila PSD are 65,7%, în timp ce PNL a obținut 34,3% din voturi, în timp ce rezultatul la Petroșani este PSD – 54,08%, PNL – 45,92%.

Conform aceleiași postări, candidatul PSD a câștigat și la Aninoasa, Vulcan și Uricani.

La nivel național, Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat că a centralizat până acum 99,67% dintre voturile pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Klaus Iohannis a obținut 65,88% dintre voturi, iar Viorica Dăncilă – 34,12%.

Numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne este de 9.953.659, reprezentând 54,46% din numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.