Sanatate

Senatorul Barna Tánczos (UDMR), testat pozitiv. ”Nu doare nimic, sunt bine dispus, doctorii și asistenții sunt amabili, totul e ok”

Senatorul UDMR Barna Tánczos, scrie pe pagina sa de Facebook că a fost testat pozitiv, ca atare are coronavirus și se află sub îngrijire medicală. Nu este primul membru din Parlament care trece printr-o astfel de experiență. Barna Tánczos se arată ironic și optimist:

„Știi că îmi plac provocările, scrie el pe Facebook. Uneori prea mult… În ciuda acestui lucru, aș fi ratat asta astăzi. Special pentru familia mea copii și tatăl meu. Ei bine, dacă tot e aici, dacă vorbim atât de mult despre asta, din moment ce e deja o glumă secuiesc (” care-i treaba, nu îndrăznești să încerci?”) atunci cine altcineva ar încerca decât mine Nu-mi pasă.

Lăsând gluma la o parte: azi am aflat că am pneumonie dublă. După aceea virusul COVID-19 este responsabil pentru pneumonie. Echipa super profesionistă de sănătate înconjurată de mine. Să începem tratamentul. Mă vindec și totul merge înainte.

Apropo, sunt complet bine. Nu doare nimic, sunt bine dispus, doctorii și asistenții sunt amabili, totul e ok”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.