Sanatate

”Septembrie este o lună de încercare”, a spus ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru

”Septembrie este o lună de încercare”, a spus ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, referindu-se mai ales la începerea școlilor. ”Atenție, mare atenție la toate regulile de protecție” a spus medicul care conduce ministerul de resort.

”Septembrie este o lună de încercare”, a spus ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru

Între timp la Flipeștii de Pădure, în Prahova a apărut un nou focar puternic de coronavirus, fiind găsiți bolnavi mulți copii și supraveghetori.

Prahova este județul cu peste 4000 de bolnavi de noul coronavirus și cu un număr de 145 de persoane decedate cu acest diagnostic.

În țară sunt mai mulți politicieni angajați în campania electorală care au luat boala sau au intrat în contact cu persoane bolnave, cum ar fi Victor Ponta, care și-a însoțit un timp o candidată Pro România, deja internată acum.

El spune că a avut mască, dar o imagine îi arată apropiați pe cei doi fără protecție.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.