Social Media

Sex. Experiente: Un bărbat din India a murit după ce a folosit un adeziv puternic în locul unui prezervativ.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a murit după ce a folosit un lipici foarte puternic în timpul unei partide de sex cu prietena sa, pentru că au uitat să aducă un prezervativ, relatează The Sun. Cei doi au consumat droguri înainte de a folosi adezivul.
Salman Mirza si logodnica

Salman Mirza şi logodnica lui erau dependenţi de droguri, iar după ce au consumat narcotice au decis să folosească un lipici puternic pentru a-i „sigila” bărbatului părţile intime în timpul actului sexual, pentru a evita o sarcină, potrivit unui ofiţer superior de poliţie din oraşul Ahmedabad.

Cei doi mai făceau şi alte tipuri de experimente, de exemplu au amestecat un agent de albire cu epoxidic pentru a-l inhala. A doua zi, bărbatul a fost găsit inconştient în tufişurile din apropierea unui complex de apartamente de către un cunoscut al său. Starea lui s-a deteriorat rapid şi a fost transportat de urgenţă la spital, unde a murit din cauza insuficienţei multiple a organelor, cauzată, se pare, de adeziv.

Rudele sale ar fi cerut o anchetă cu privire la moartea sa, deoarece cred că ar fi luat un medicament care i-a afectat sănătatea, iar lipiciul nu a făcut decât să agraveze situaţia. Experţii au avertizat anterior bărbaţii să nu-şi „sigileze” penisul, după ce un produs alarmant, prezentat ca fiind „un mod mai convenabil şi mai puţin intruziv de a te acoperi”, a ajuns pe rafturi.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.