Sanatate

Sfarsit de pandemie pentru Anglia: Premierul britanic Boris Johnson a anuntat eliminarea tuturor regulilor sanitare. Este inclusa aici si masura autoizolarii.

Sfarsit de pandemie pentru Anglia: Premierul britanic Boris Johnson a anunţat eliminarea tuturor regulilor sanitare. Este inclusă aici şi măsura autoizolării în cazul persoanelor depistate pozitiv.

Toate restricţiile pandemice din Marea Britanie vor fi eliminate, a anunţat Boris Johnson miercuri, conform Daily Mail Măsura a fost primită cu aplauze şi urale de parlamentarii britanici și va intra în vigoare de la sfârșitul lunii februarie.

Astăzi pot declara că la jumătatea lunii februarie voi veni în faţa Casei Comunelor pentru a prezenta strategia convieţuirii cu Covid – 19. Dacă trendul încurajator nu se va schimba în rău, cred că la finalul acestei luni vom putea renunţa la toate restricţiile.

Vorbim aici inclusiv de măsura autoizolării pentru cei care se testează pozitiv, a declarat Boris Johnson. Suntem cea mai liberă ţară din Europa, graţie apărărilor pe care ni le-am pus la punct. Învăţăm să trăim cu cov-19, a declarat şi secretarul de stat pentru sănătate, Sajid Javid.

Guvernul britanic a anunţat în ianuarie că ridică cerinţa de a se efectua un test cov-19 pentru călătorii complet imunizați care sosesc în Anglia. Ceea ce facem pentru călătorii este să arătăm că această ţară este deschisă pentru afaceri, deschisă pentru călători, a declarat premierul Boris Johnson,

Asta înseamnă că persoanele care sosesc nu mai trebuie să fie testate (…) dacă au fost vaccinate de două ori. De la finalul lunii ianuarie, măştile nu mai sunt obligatorii din punct de vedere legal.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.