Actualitate

Sfarsit dramatic pentru Otilia si Veronica. Cele doua foarte bune prietene vor fi inmormantate in aceeasi zi

Si-au pierdut viata intr-un tragic accident rutier, iar rudele au decis sa organizeze funeralii comune pentru Veronica Fili, 22 de ani, de origine italiana si Otilia Camelia Ceornodolea, in varsta de 23 de ani, originara din Romania. Ceremonia funerara va avea loc miercuri, 12 iunie, la ora 15:00, in Catedrala San Giorgio din Sassuolo.

Cele doua prietene locuiau la Sassuolo si joia trecuta se indreptau cu masina spre aeroportul din Bologna pentru a calatori in Spania, la Valencia, cand un autovehicul de mari dimensiuni a tamponat masina Alfa Romeo 147 in care se aflau. In accident si-a mai pierdut viata Zainaba El Aissaoui, 41 de ani, de origine marocana, care se afla la volanul autoturismului, iar o a patra pasagera, Souaad El Aissaoui, 22 de ani, se afla la spital cu numeroase fracturi.

Veronica si Otilia erau prietene inseparabile. Impreuna cu Souaad, plecau in Spania pentru a face o surpriza la o alta prietena, cu ocazia aniversarii zilei sale de nastere. Le ducea la aeroport Zainaba, sora mai mare a lui Souaad. Cele trei au murit la locul accidentului, doar Souaad s-a salvat si lupta pentru viata sa la spitalul Maggiore din Bologna.

Cu ocazia slujbei de inmormantare primaria din Sassuolo a declarat pentru miercuri, 12 iunie, zi de doliu in localitate. Toate institutiile publice vor arbora drapelul de culoare neagra si in timpul programului de lucru se va tine un minut de reculegere in amintirea victimelor tragicului accident.

La ora 15:00, cand vor incepe funeraliile, proprietarii activitatilor comerciale din centrul localitatii sunt rugati sa inchida magazinele. Se face un apel catre toti cetatenii sa se adopte un comportament adecvat unei zile de doliu, cum ar fi abtinerea de la activitati recreative. Orasul va fi cufundat intr-o atmosfera de respect pentru durerea familiilor si de omagiu pentru cele trei tinere care si-au pierdut viata.

Sursa: rotalianul.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.