Anchete

Sfasiat de urs. Harghita: Sfârșit tragic pentru un bărbat de 69 de ani, găsit sfâșiat de urs, în pădure, chiar de soția care s-a dus să-l caute, îngrijorată ca acesta plecase spre o cabana.

Bărbat sfâșiat de urs, într-o pădure din Harghita. Sfârșit tragic pentru un bărbat de 69 de ani din localitatea Suseni, județul Harghita. Bărbatul a fost găsit sfâșiat de urs, în pădure, chiar de soția care s-a dus să-l caute, îngrijorată că bărbatul plecase spre o cabană, într-o zonă izolată, și nu s-a mai întors.

Femeia a chemat în ajutor un vecin și a sunat la 112, după care l-a dus pe bărbatul fără suflare în cabană, de teamă că ursul putea fi încă în apropiere. Opt salvamontiști și un medic de pe ambulanță au ajuns de urgență la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Ieri seara membrii formatiei Salvamont Dancuras din cadrul Serviciului Public Salvamont Harghita au fost alertati să intervină pentru salvarea unei persoane, care, conform primelor notificări, a fost atacată de un urs.

Formația de prim răspuns alcătuită din opt salvatori montani a ajuns repede la fața locului în ciuda terenului accidentat și greu accesibil, intervenția fiind foarte dificilă din cauza vremii nefavorabile.
În urma căutărilor victima a fost găsită într-o casa din pădure, decedat si fara sa mai raspunda manevrelor de resuscitare.

Conform primelor investigații și pe baza gravității leziunilor suferite, decesul a intervenit cu mai mult timp înaintea sosirii la fața locului al echipei de salvatori. După sosirea echipei de criminalistică trupul neînsuflețit al persoanei a fost coborât și predat autorităților. Membrii echipei Salvamont Dancurás, exprima sincere condoleanțe familiei îndoliate”, au transmis printr-un comunicat reprezentanții Salvament România.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.