marți 21 august 2018 4:10 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Sfaturi marca ALDE (Tăriceanu) pentru tinerele fete | „Pieptul în față, dosul în spate, să leșine băieții!”
Adpres Market
alde-300x150

Sfaturi marca ALDE (Tăriceanu) pentru tinerele fete | „Pieptul în față, dosul în spate, să leșine băieții!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

aldeVasile Șalaru, secretar de stat din partea ALDE (formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu) în Ministerul Educației, este protagonistul relatărilor de presă după ce a susținut o conferință la Deva, în care a explicat ce trebuie să facă tinerele fete pentru a spori libidoul băieților.

Șalaru a mililtat, de fapt, în favoarea introducerii unor cursuri din care fetele să învețe să „meargă frumos”, „să știe să fie gazde bune” și „să învețe cum se servește ceaiul”.

Spusele secretarului de stat, așa cum au fost consemnate de publicația „Glasul Hunedoarei”, în continuare.

Aceste ore de consiliere vizează – poate o să râdeți, poate nu – o integrare mai ușoară în societate, prin atitudine, prin ținută. Elevii noștri nu știu să calce pe stradă. Eu aș vrea să văd o elevă de clasa a XI-a sau a XII-a mergând frumos pe tocuri, dansând vals sau tango, știind să fie o gazdă bună, și cred că este o latură a învățământului românesc, care a fost total neglijată, și care ar putea aduce aminte, sper să nu zâmbiți, de trecuta educație de pension”, a declarat Vasile Şalaru, secretarul de stat în Ministerul Educației.

Întrebat fiind dacă nu ar fi mult mai util pentru elevi să învețe educație rutieră sau cursuri de prim-ajutor, Șalaru a răspuns:

„Nimeni nu spune că aceste lucruri să nu se facă. La dirigenție, ele erau obligatorii. Se făceau și acestea. Eu am spus că pe lângă astea să se facă și altceva (…) Îmi cer scuze dacă nu m-am făcut înțeles, dar cred că un băiat, când are de braț o fată – cel puțin, așa e la mine, în zona Moldovei – nu cred că îl interesează dacă fata știe educație rutieră, ci dacă știe să meargă frumos, ca o doamnă. Într-un cuvânt, pieptul în față, dosul în spate și să leșine băieții!”, a concluzionat el, potrivit publicației citate.

sursa: paginadepolitica.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com