Social Media

Sfaturi pentru femei: 7 forme de sprâncene care vă vor întineri

Indiferent de tendințele în materie de machiaj, sprâncenele trebuie să fie întotdeauna cât mai frumoase, arcuite și cât mai simetrice cu putință.

Vă vom prezenta în continuare 7 forme de sprâncene care vă vor întineri imediat.

Forme ale sprâncenelor!

1.

Prima formă: sprâncenele curbate.

Este o formă clasică, recomandată în special doamnelor care au fața rotundă. Dar se potrivește aproape oricărui tip de față.

2.

A doua formă: arcuite la mijloc.

Dacă aveți ochii mici, atunci această formă este, probabil, cea mai recomandată pentru Dumneavoastră deoarece ochii vor părea mai mari și mai expresivi. Dar nu exagerați cu arcuirea, deoarece ați putea obține o expresie de mirare.

3.

A treia formă: este asemănătoare cu prima, dar se deosebește puțin.

Privirea Dumneavoastră va deveni mai pătrunzătoare și mai convingătoare. Dar încercați să nu exagerați, deoarece riscați să vă transformați chipul într-un fel de mască.

4.

A patra formă: rotunjite. Mulți stiliști sunt de părerea că această formă este ideală: este una naturală și frumoasă, iar fața Dumneavoastră va părea mai tânără și mai proaspătă.

5.

A cincea formă: sprâncenele drepte.

La momentul actual tot mai multe domnișoare și doamne încearcă să obțină această formă.

Dar, de regulă, acestă formă se potrivește mai mult persoanelor care au fața îngustă.

6.

A șasea formă: sprâncene scurte și groase. Această formă se potrivește mai mult domnișoarelor tinere. Doamnele adulte riscă să obțină o privire tristă.

7.

A șaptea formă: alungite la capete. Dacă veți opta pentru această formă, veți obține o privire încrezută și, pe lângă aceasta, vă va întineri fața.

Care din aceste forme vi se potrivește cel mai bine?

The post Sfaturi pentru femei: 7 forme de sprâncene care vă vor întineri appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.