Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sfaturi Utile

Optimizare SEO: Sfaturi. Aceasta reprezintă o modalitate excelentă de a promova un site sau o afacere…

Conceptul de optimizare SEO face posibilă o mai bună vizibilitate pe paginile cu rezultate furnizate de motoarele de căutare. Aceasta reprezintă o modalitate excelentă de a promova un site sau o afacere, iar pentru aceasta respectarea criteriilor de mai jos poate fi una dintre modalitățile de succes pentru o afacere de succes.

Conceptul de optimizare SEO face posibilă o mai bună vizibilitate pe paginile cu rezultate furnizate de motoarele de căutare. Aceasta reprezintă o modalitate excelentă de a promova un site sau o afacere, iar pentru aceasta respectarea criteriilor de mai jos poate fi una dintre modalitățile de succes pentru o afacere de succes.

Adoptă un design receptiv 
Proiectarea responsivă a site-ului constă în dezvoltarea unui site web care se adaptează la dispozivitul pe care îl folosește utilizatorul de internet. Tehnologia responsive web se referă inclusiv la noi utilizări prin traficul crescut cu ajutorul dispozitivelor mobile precum tablete, smartphone-uri, ceasuri inteligente, televizoare inteligente etc.

O interfață mobilă care se adaptează la dimensiunea ecranului, dar și o ușurință mai mare în navigare, acestea sunt două dintre cele mai importante aspecte care se referă la design-ul receptiv pe care îl poate avea un site. În acest fel, design-ul receptiv devine standard pentru un trafic crescut cu ajutorul dispozitivelor mobile.

Redu timpul de încărcare a paginilor!
Viteza de încărcare a fiecărei pagini web este un aspect extrem de important pentru o strategie de optimizare SEO eficientă. Pentru că utilizatorii de internet au atâtea opțiuni pe internet din care pot alege, este posibil ca aceștia să nu dorească să aștepte prea mult pentru a accesa anumite informații sau conținut divers. Mai mult decât atât, reține că Google penalizează site-urile care sunt prea lente. O pagină care se încarcă în mai mult de 3 secunde pierde aproape jumătate dintre utilizatorii de internet care s-ar putea transforma în potențiali clienți.

Acest lucru duce la creșterea ratei de respingere și te va face să pierzi poziții pe SERP de la Google, Bing sau chiar Yahoo. Pentru a limita așteptarea, este nevoie de reducerea greutății pe care o are pagina. Poți reduce greutatea totală prin limitarea raportului cod-text, dar și prin reducerea unor elemente grele, precum fotografii, imagini, infografice sau videoclipuri. Poți folosi anumite instrumente pentru fotografii și pentru a găzdui videoclipurile cu ajutorul unor instrumente precum Vimeo sau Youtube.

Optimizează etichetele și metadatele!
Eticheta Title și eticheta Meta Description sunt cele care oferă o scurtă descriere a conținutului paginii web. Acestea au un rol strategic prin faptul că urmăresc trezirea dorinței de a da click pe site-ul respectiv. Etichetele trebuie să fie în concordanță cu pagina de destinație și cu linia editorială, să includă verbe de acțiune promptă și cuvinte-cheie potrivite.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.