Social Media

Shakira, poza rara cu fiul sau de 5 ani Sasha.

Fiul de 5 ani al lui Shakira, Sasha, este adorabil și seamănă din ce în ce mai mult cu faimoasa lui mamă! Miercuri, Shakira a împărtășit o fotografie rară cu Sasha bucurându-se de prima sa lecție de surf.

Cântăreata columbianca în vârstă de 44 de ani a postat pe Instagram o fotografie în care Sasha pozează alături de prietenii săi și profesorii de surf Kai și Hans. Grupul a zâmbit mult pentru aparatul de fotografiat în timp ce cu mana arata un semn ce reprezinta libertatea.

Shakira are doi fii cu dragostea ei fotbalistul Gerard Piqué — Sasha și Milan, în vârstă de 5 respectiv 8 ani. În octombrie, ea a participat la un apel virtual cu Prințul William și a vorbit despre copiii ei care sunt deja preocupați de problemele de mediu.

“Băiețelul meu, Sasha, are cinci ani și este deja atât de preocupat de poluarea cu plastic”, a împărtășit ea. “Când vede gunoaie pe stradă, pe plajă, el este cel care vrea să-l ridice. Odată ne-am dus în jurul blocului cu mănuși pentru a ridica gunoiul  din jurul cartierului. A fost o activitate de familie atât de frumoasă. Asta îmi trimite un semnal. M-a făcut să văd cât de îngrijorați sunt de mediu.”


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.