miercuri 15 august 2018 8:36 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Și-a făcut un selfie la volan și acum poliția îl caută în toată țara. Ce au văzut oamenii legii în ochelarii bărbatului
Adpres Market

Și-a făcut un selfie la volan și acum poliția îl caută în toată țara. Ce au văzut oamenii legii în ochelarii bărbatului

AdpresFM - Radio Online Stations  

Și-a făcut un selfie la volan și acum îl caută PolițiaUn bărbat din Marea Britania a postat pe o rețea de socializare un selfie care a făcut Poliția să îi bată la ușă.La prima vedere pare o poză ca oricare alta, dar din cauza acesteia bărbatul își va lua o amendă destul de mare.

Bărbatul, cunoscut ca ‘”Geordie Aviator”, a postat o fotografie în care avea ochelari de soare la ochi. Mesajul fotografiei spunea că este ultima lui seară singur deoarece de a doua zi va fi însurat și că îi este frică. Un polițist a văzut fotografia și a observat un detaliu care altora le-a scăpat, bărbatul mergea cu viteză mare pe un drum public.

Și-a făcut un selfie la volan și acum poliția îl caută în toată țara. Ce au văzut oamenii legii în ochelarii bărbatului - FOTO 72

Acesta i-a scris bărbatului spunându-i să îl contacteze pentru cadoul de nuntă. Chiar dacă bărbatul și-a șters imediat contul, Poliția este deja în căutarea lui.

Sursa

TE POATE INTERESA SI: Au râs de ea când le-a zis că își pune fiul să facă curat, că îl învață să gătească, să spele. I-au zis că îl transformă în fetiță, dar când au aflat adevăratul motiv le-a venit să plângă. De ce face asta

Anul trecut, o mamă de numai 22 de ani din Michigan, SUA, era aspru criticată pentru că posta fotografii pe internet în care apărea fiul ei care făcea treburi în casă, de la curățenie, până la gătit.Numele ei este Nikkole Paulun, ea își crește singură cei doi copii, pe Lyle, în vârstă de 7 ani, și pe Ellie, de un an și jumătate.Nikkole muncește din greu pentru a avea grijă de copiii ei și, în același timp are grijă să fie pentru ei un exemplu bun.Să îi învețe să fie membri productivi ai societății, care știu să tundă iarba, să își spele singuri hainele, să își gătească singuri.

Iată cum a explicat femeia, în momentul în care a început să fie criticată:,,Îmi învăț fiul să gătească și să facă treburi prin casă. De ce? Pentru că gospodăria nu e numai pentru femei.Fiindcă într-o zi s-ar putea să se trezească că locuiește singur, trăind pe cont propriu și să aibă nevoie, dar să nu știe cum să își spele hainele, să nu știe că nu trebuie să mănânce mâncare de la fast-food în fiecare zi.

Fiindcă într-o zi poate va dori să impresioneze o fată cu o masă gătită de mâinile lui. Fiindcă într-o zi, când va avea copii și soție, va fi nevoit să facă tot felul de lucruri prin casă.Pentru că trăiesc într-o generație de oameni care se plâng că școala nu ne învață cum să gătim, cum să spălăm, cum să facem un nod de cravată, sau cum să ne plătim facturile.Fiindcă a-l învăța pe fiul meu cum să facă aceste lucruri și cum să fie un membru productiv al acestei societăți, atât afară, cât și în casă, TOATE ASTEA încep cu MINE.Fiindcă e în ordine să îți lași copilul să fie copil, dar să îl înveți în același timp lecțiile valoroase pe care trebuie să le știe până când va crește.

Fiul meu nu va fi niciodată ,,prea bărbat” ca să gătească sau să facă curat în casă. El va fi un bărbat blând și bun care poate intra în casă după ce a schimbat un cauciuc pentru a verifica friptura la cuptor.Va fi un bărbat care își poate sorta singur hainele pentru a le spăla, dar care știe să taie și iarba.Părinți, vă rog să vă amintiți că un bărbat care crede că nu trebuie să gătească și nici să facă curat a fost odată un băiețel pe care nimeni nu l-a învățat ce e mai bine”

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com