duminică 19 august 2018 3:38 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Si-a ingropat sotia in urma cu doi ani si se ducea zilnic cu flori la mormantul ei. Recent, a deschis televizorul si a impietrit. Ce a vazut barbatul
Adpres Market

Si-a ingropat sotia in urma cu doi ani si se ducea zilnic cu flori la mormantul ei. Recent, a deschis televizorul si a impietrit. Ce a vazut barbatul

AdpresFM - Radio Online Stations  

Un barbat care credea ca si-a ingropat sotia moarta intr-un accident auto a fost socat sa o vada pe femeie, doi ani mai tarziu, la o populara emisiune de televiziune.

Jack Tweed a organizat si o inmormantare pentru sotia lui, dupa ce doctorii de la spitalul la care ajunsese femeia dupa accident i-au spus ca a murit din cauza ranilor, scrie The Mirror.

La doi ani dupa „moartea ei”, barbatul statea linistit si se uita la o emisiune foarte populara care ii ajuta pe oameni sa ia legatura cu rudele pe care nu le-au mai vazut de foarte mult timp, cand a vazut-o pe sotia lui.

Barbatul a declarat presei spaniole: „Nu stiam ca am ingropat un cadavru gresit si ca sotia mea era inca in viata!”.

Acum, oamenii se intreaba de ce femeia nu a luat legatura cu familia ei in tot acest timp. Se pare ca, in urma accidentului, femeia si-ar fi pierdut memoria.

Bărbatul și-a sărutat soția de adio și a fost îngropat de viu. Motivul: un mesaj important…

John Edwards din Belfast, Irlanda de Nord, planifica să facă ceva cu totul neobișnuit: el s-a oferit voluntar pentru a fi îngropat de viu. Când a venit marele moment el i-a dat soției sale un sărut de rămas bun, a intrat în sicriu și după a fost îngropat. Însă acest sicriu nu era unul obișnuit: era echipat cu un sistem de alimentare cu aer, energie electrică, un pat și suficientă hrană pentru 3 zile. Atât de mult timp planifica să petreacă John sub pământ și a făcut totul pentru un foarte bun motiv.

John, care este acum pensionar, 20 de ani din viața sa a fost dependent de droguri și alcool. El a ajuns fără adăpost, era disperat și a încercat să se sinucidă. El a fost tratat într-o clinică de psihiatrie, și-a revenit încet, dar sigur. Din păcate mulți dintre prietenii lui nu au fost atât de norocoși. John a fost bine pentru ultimii 25 de ani, dedicându-și viața altora, celor care sufereau de dependențe și alte probleme psihologice. El a reușit să-și înființeze propria organizație numită „Walking Free” și cea mai recentă campanie de conștientizare a grupului a fost obținerea atenției publice.

În timp ce John era sub pământ oamenii puteau să-l contacteze prin Facebook sau telefon. „Știu că este un pas radical, dar oamenii mă contactează în continuu, cei care sunt pe punctul de a se sinucide sau cei care au cunoscuți, rude, prieteni ce întâmpină astfel de probleme”, a explicat John.

„Oamenii vor comunica cu mine la modul cum să treacă printr-o traumă, un suicid și să le depășească, cum să facă față unui membru al familiei dependent atât de substanțe cât și de comportament. Planul meu este de a le vorbi din mormânt înainte ca ei să ajungă aici și să le arăt că mai există loc de speranță”, a continuat bărbatul.

Oameni din întreaga lume au empatizat cu John și l-au sprijinit, împărtășind cu el propriile lor experiențe. A fost o campanie ce a inspirat și a atins viețile multora. Chiar dacă ulterior John a răsărit din mormânt, campania lui a luat amploare. După acest eveniment Bărbatul a revenit la ceea ce făcea el înainte: să ajute oamenii să-și readucă viața pe drumul cel bun. Cu toate că John a fost de mai multe ori în viața sa la un pas de a fi în mormânt, înainte de a se recupera de la viciile sale, putem considera ca acest eveniment a fost un mare act de curaj din partea lui. Bravo, John! Să sperăm că mesajul tău va salva câteva vieți.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com