Actualitate

Sibiu: Bărbat de 65 de ani, reținut după ce și-a ucis prietenul de pahar cu lovituri de topor

Un bărbat de 65 de ani din comuna Axente Sever din județul Sibiu a fost reținut sub acuzația de omor, după ce și-ar fi lovit un prieten de 68 de ani cu un topor în cap. Cei doi se aflau acasă la suspect, unde au băut împreună până când s-au certat.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cei doi bărbați, de 65 și 68 de ani, au băut acasă la unul dintre ei, în comuna Axente Sever.

După o ceartă, bărbatul de 65 de ani și-a lovit prietenul de pahar de mai multe ori cu toporul în cap, în urma cărora acesta a murit.

Bărbatul a încercat apoi să își ascundă fapta. „Ulterior, inculpatul M.N. a târât victima din interiorul locuinţei până în curte şi a încercat să se sustragă de la urmărirea penală, schimbându-se în haine curate şi ascunzându-le pe cele murdare de sângele victimei în lada unei canapele, după care s-a culcat”, se arată în comunicat.

A doua zi, în jurul după-amiezii, victima a fost căutată de către o rudă, care a găsit-o moartă în curtea bărbatului și a anunțat poliția.

Oamenii legii au găsit la fața locului toporul folosit la agresiune, dar și hainele pe care suspectul le ascunsese.

Bărbatul de 65 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: News 24 Romania.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.