Social Media

Silviu Prigoană și Mihaela se pregătesc de nuntă. Evenimentul nu va avea loc în România…

Silviu Prigoană, în vârstă de 57 de ani și Mihaela trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi s-au căsătorit civil în 2016. Invitați în cadrul emisiunii Xtra Night Show, cei doi au dezvăluit că în curând vor face nunta.

Evenimentul nu va avea loc în România, ci într-un cadru special pentru aceștia.

Silviu Prigoană a anunțat că se căsătorește cu Mihaela. Tot ce așteaptă acum este să se termine procesul pe care îl are cu Adriana Bahmuțeanu. „Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică.

Nunta urmează, bineînțeles că facem, păi sunt tânăr, dar încă nu am terminat problemele cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește”, a spus Silviu Prigoană la Xtra Night Show. Silviu Prigoană și Mihaela au stabilit deja și locația marelui eveniment. Cei doi nu vor să-și oficializeze relația în România, ci la Ierusalim.

„Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui”, a spus Mihaela Prigoană la Antena Stars.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.