Social Media

Silviu Priogană, declarații dure la Adriana Bahmuțeanu: „N-o s-o iert că a denigrat copiii!”

Campionii divorțurilor au reintrat în ring. Un nou scandal a început între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Priogană, generat de ultima decizie a instanței de judecată care îi obligă pe cei doi să petreacă aniversările copiilor împreună.

Decizia instanței i s-a părut nedreaptă lui Silviu Prigoană, care a lansat un nou șir de jigniri și acuze la adresa fostei soții. Se pare că omul de afaceri nu vrea să mai aibă nicio legătură cu aceasta și o acuză că nici în postura de mamă nu se descurcă prea bine.

Mai mult, Silviu Prigoană a acuzat-o pe Adriana Bahmuțeanu că i-ar fi denigrat pe cei doi băieți și i-a făcut fostei soții plângere penală pentru că nu a plătit pensia alimentară.

„I-am făcut plângere penală că nu a plătit de doi ani pensia alimentară! Nu mai am ce comunica cu mama copiilor decât în scris! Îi transmit cum să se comporte cu copiii. Copilul cel mic când a venit de la maică-sa era supraponderal. De când sunt la mine, de trei ani de zile, n-au fost răciți, nu au fost bolnavi. Au avut mici momente când mergeau la mama lor și se umflau cu melci și cu diverse, pe urmă două zile probleme. A plecat copilul la 28 de kg și a venit la 65 după 2 ani jumătate. Avea dublu greutății la vârsta lui. A trebuit să-l slăbesc 15 kg într-un an de zile.

Când au fost la ea i-a îndopat cu chipsuri. Eu îi pun pe cântar când se întorc de la ea. Ultima dată a vomitat două zile și a avut diaree. Nu poți să-i dai unui copil să mănânce trei pizza. A mâncat Eduard 17 mititei. În casa asta nu se discută nimic de mama lor. N-o s-o iert că a denigrat copiii! S-a țepuit, a încercat sa se pună tutore pe acțiunile copiilor”, a spus Silviu Prigoană, la „Xtra Night Show”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.