Social Media

Simona Gherghe: Mi-a fost frica pentru viata mea. Dezvăluiri neaşteptate despre emisiunea Acces Direct ?!

Simona Gherghe a vorbit recent despre experienţele neplăcute prin care a trecut pe vremea când prezenta emisiunea Acces Direct. Tototdată i-a luat apărarea Mirelei Vaida care a fost acuzată după atacul din platou că ar fi înscenat totul pentru audienţă.
Simona Gherghe

Simona Gherghe a condus mulţi ani de zile emisiunea ”Acces Direct”. Prezentatoarea TV a povestit în cadrul unui interviu pentru ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, despre momentele dificile prin care a trecut pe vremea când realiza celebra emisiune. Vedeta a recunoscut că şi ea a trecut prin câteva indidente, ba chiar la un moment dat s-a temut pentru viaţa sa.

„Mi se pare un pic ciudat, am văzut o mulțime de oameni care au spus că a fost o regie. Mi s-a părut nedrept, nu ai cum să faci așa ceva. Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse și atrage niște de oameni care pot să aibă astfel de probleme. Am avut multe astfel de incidente, dar, din fericire pentru mine, nu au fost live. Așa că le-am gesitonat altfel. Mi-a făcut frică pentru viața mea în perioada aceea”, a declarat Simona Gherghe, citată de spynews.ro.

Mirela Vaida acuzată de înscenarea atacului

În luna martie, Mirela Vaida a fost atacată în platoul emisiunii pe care o prezintă de o femeie complet dezbrăcată. Aceasta a intrat în direct cu un bolovan în mână pe care l-a aruncat spre prezentatoare. Din fericire vedeta a ieşit nevătămată din incident, însă a rămas traumatizată de cele întâmplate.

Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură! E odios! Sunt oameni care cred că eu sau echipa mea a luat o femeie de la un spital, am fi învățat-o să se dezbrace și am fi pus-o să ia un pietroi să dea în mine. Teoria urii e noua religie a noastră. E păcat că ați ajuns să confudați prezentatorul cu emisiunea. Noi prezentăm subiecte. Nu le fabricăm. Nu facem emisiuni, nu suntem Dumnezei, suntem niște oameni.

Faptul că dumneavoastră ne înjurați si ne blestemați și doriți moartea copiilor noștri, dar când viața mea este în pericol nu pot să mă abțin. Eu vreau să-mi apăr viața pentru cei trei copii, pe care îi am de crescut. Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc mă neliniltește. Mi-e frică să mai vin în acest platou, a spus vedeta după incidentul prin care a trecut.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.